On ho tire?

L’Ajuntament de Xàbia habilita uns espais d’aportació de residus a les zones residencials amb els quals es dona servei al disseminat de cases I al mateix temps reduïm la carbonització I lluitem contra el Canvi climàtic.

 

El fàcil accés als mateixos i la situació estratègica pretenen facilitar l’aportació dels veïns I veïnes.El servei és per a un ús domèstic del mateix i amb residus que generen les cases i habitatges.

Què va al contenidor groc?

Al contenidor groc, envasos, hem de dipositar llaunes, brics, I envasos de plàstic. Llaunes de conserves, aerosols, brics de suc, llet, productes de neteja, gels, bosses de plàstics entre altres residus.

No podrem dipositar mai CD, roba, joguines, bolquers, envasos de vidre, etc.

Què va al contenidor verd?

Al contenidor verd, vidre, hem de dipositar ampolles de vidre, pots de colònia I cosmètica, i pots de conserves.

No podrem dipositar mai bombetes, resta de vaixelles i vidres trencats.

Què va al contenidor gris?

Al contenidor gris, resta, hem de dipositar tots aquells residus que no siguen envasos o que no tinguen un sistema específic de recollida. Vaixelles, coberts, bolquers, joguets trencats, bolquers, vidres, etc.

No podrem dipositar mai llaunes de conserva, bolquers, burilles i cendra de tabac, benes, tiretes, etc.

.

Què va al contenidor blau?

Al contenidor blau, paper I cartó, hem de dipositar tots els envasos de cartó que fem servir, capses de galetes, sabates, ouateres de cartó, diaris, llibres, revistes i bosses de paper.

No podrem dipositar mai restes de poda, brics, tovallons bruts, paper d’alumini, etc.

Què va al contenidor marró?

Al contenidor marró, orgànic, hem de dipositar tots els residus biodegradables d’aliments com closques, pells de fruites, resta de carns, marro de café, restes d’infusions, vegetals de plantes, serradures, etc.

No podrem dipositar mai llaunes de conserva, bolquers, burilles i cendra de tabac, benes, tiretes, etc.