No és el lloc!

No és el lloc!

Acció sorpresa d’street màrqueting  inicia la campanya No és el lloc!

Cap persona sabia ben bé el que anava a passar i es que era un dels objectius d’aquest inici de campanya.

Dia de mercat, molts veïns i veïnes han vist com interactuaven amb ells una parella amb gossos figuratius. 

Una manera distinta de cridar l’atenció i aconseguir visibilitzar el problema que es pot generar si no es té cura dels animals i els seus actes. Aquesta acció anirà per distints llocs del municipi reforçant la campanya.

No és el Lloc! és l’eslògan  que vol  donar un impuls a la responsabilitat en la tinença d’animals de companyia.

Les façanes i els carrers no són el lloc on fer les necessitats fisiològiques. Si els animals ho acaben fent es responsabilitat del propietari recollir-les i netejar els residus.

L’Ajuntament de Xàbia llança una nova campanya per a fomentar la tinença responsable de mascotes a la ciutat.

La campanya té com a objectiu conscienciar als residents de Xàbia sobre la importància de cuidar adequadament als seus animals de companyia i crear consciència sobre els problemes associats amb la tinença irresponsable.

No és el lloc!

La campanya es durà a terme durant tot l’any i comptarà amb diverses iniciatives destinades a sensibilitzar a la població sobre la importància de la tinença responsable de mascotes. S’han planificat diverses accions com ara una acció d’Street marqueting, promoció en xarxes, punts d’informació mòbil, interaccions amb els propietaris d’animals i també xerrades educatives amb els més menuts.

També s’instal·laran cartells informatius en llocs públics per a recordar/visibilitzar  als ciutadans les seves responsabilitats com a amos de mascotes.

L’Ajuntament de Xàbia espera que aquesta campanya tinga un impacte positiu a la ciutat i que els ciutadans de Xàbia es convertisquen en amos responsables de les seues mascotes.

Amb l’educació i la conscienciació adequades s’espera reduir el nombre de residus incívics i d’animals abandonats, a més dei millorar el benestar dels animals de companyia a Xàbia.

La campanya també recorda les sancions a les quals s’enfronten els incívics a Xàbia.

No és el lloc!
No és el lloc!
No és el lloc!